Sokan használtuk a Facebookot, és valószínűleg Ön is ismeri a Messengert, amely lehetővé teszi a Facebook-felhasználók számára, hogy kommunikáljanak egymással. Megértjük a különbséget a normál és a titkos csevegés között a Facebook Messengerben.
Mielőtt mindent elmondanék a Facebook Messengerről, az extra adatvédelemre vágyók használhatják a NewsTalk alkalmazást. Ez nem csak a titkos csevegés célját szolgálja, hanem az üzenetküldő alkalmazás összes funkciójával rendelkezik. Tudjon meg többet erről az alkalmazásról itt.
Nyilatkozat: A Facebook titkos csevegési funkciói kizárólag az adatvédelem és a felelősségteljes használat érdekében használatosak, és nem a káros vagy etikátlan viselkedés támogatására szolgálnak. Kapcsolatban állunk a DailyNewsTalkkal.

Különbség a normál csevegés és a titkos csevegés között a Facebook Messengerben.
A Facebook Messenger normál csevegése magában foglalja a csevegés megnyitását, megkeresi a kommunikálni kívánt személyt, beír egy üzenetet, és megnyomja a Küldés gombot. Ez elérhető a Facebook számára.
A titkos csevegés egy végpontok közötti titkosított csevegés, ami azt jelenti, hogy csak te és az a személy férhet hozzá, akinek üzenetet küld. Csak engedélyeznie kell a „végpontok közötti titkosítást”, mielőtt bármilyen üzenetet küldene.
Hogyan lehet engedélyezni a végpontok közötti titkosítási funkciót a Facebook Messengerben?
A Messenger régebbi verziójában volt ez a „titkos beszélgetés” funkció, amely már nem érhető el, ehelyett az alábbi lépések végrehajtásával engedélyezheti a végpontok közötti beszélgetést:
- Nyissa meg a Facebook alkalmazást, és koppintson a csevegésekre.
- Érintse meg az új üzenet ikont, amely úgy néz ki, mint egy ceruza.
- Engedélyezze a zárolási lehetőséget a képernyő jobb felső sarkában.
- Keresse meg annak a személynek a névjegyét, akivel kommunikálni szeretne.
- Nyissa meg a csevegést, és írja be üzeneteit.
- Időzítőt is beállíthat az üzenetek eltűnéséhez.
Megjegyzés: Nem engedélyezheti a végpontok közötti titkosított csevegést üzleti, professzionális fiókokkal vagy olyan személyekkel, akikkel korábban nem küldött üzenetet.
Hogyan lehet bekapcsolni az eltűnt üzeneteket a Facebookon?
- A csevegésekből nyissa meg azt a csevegést, amelyhez az Eltűnő üzeneteket szeretne beállítani.
- Érintse meg a személy / csoport nevét.
- Görgessen, és keresse meg az Eltűnő üzeneteket.
- Miután engedélyezte, minden üzenete eltűnik a beállított idő után.
Megjegyzés: Bár eltüntetheti csevegéseit, ha valaki képernyőképet készít, mielőtt eltűnne, a Facebook nem értesít.
Miért fontolja meg a NewTalk szolgáltatást titkos üzenetküldéshez?
Bár a Facebookon a Titkos Beszélgetések jó adatvédelmi funkciókat kínál, érdemes lehet jobban kézben tartani a privát üzeneteid rejtett állapotát. Itt jön képbe a NewsTalk alkalmazás . A Messengerrel ellentétben a NewsTalk híralkalmazásnak álcázza magát, az értesítések hírriasztásként jelennek meg, így senki sem fogja kitalálni, hogy valójában csevegsz. Ráadásul végpontok közötti titkosítást és a csevegések mindkét féltől történő törlésének lehetőségét is kínálja , így még biztonságosabbá teszi. Tudj meg többet erről az alkalmazásról itt.

