Ki nem használja manapság az Instagramot? A mindennapi életüket megosztó személyes fiókoktól a márkáikat működtető vállalkozásokig és befolyásolókig mindenki számára ez lett a legfontosabb platform. De mi van azokkal az időkkel, amikor azt szeretné, hogy üzenetei privátak maradjanak? Beszéljük meg ezt ebben a cikkben.
Bár van lehetőség végponttól végpontig titkosított Instagram-csevegésre, azt nem változtathatod meg, hogy a régi, hagyományos módon kapj értesítéseket az üzenetekről . Ezt nem tudod megváltoztatni. De van egy alkalmazás, ami úgy néz ki, mint egy híralkalmazás, és az összes értesítés hírfigyelmeztetés formájában jelenik meg ! Kíváncsi vagy? Tudj meg többet itt.
Nyilatkozat: A tárgyalt Instagram titkos csevegési funkciók kizárólag az adatvédelem és a felelősségteljes használat érdekében készültek, és nem a káros vagy etikátlan viselkedés támogatására szolgálnak. Kapcsolatban állunk a DailyNewsTalkkal.

Mi az a normál csevegés vagy DM az Instagramban?
Az Instagram legtöbb szolgáltatói fiókján folyamatosan azt látjuk, hogy „Küldjön DM-et, hogy többet megtudjunk”. Közvetlen üzenetre utal. A DM egy privát üzenet, amely közvetlenül elküldhető az Instagram bármely felhasználójának. Hogyan csinálod?
- Nyissa meg az Instagram-ot.
- Érintse meg a messenger-szerű ikont a kezdőképernyő jobb felső sarkában.
- Érintse meg az új üzenet létrehozása ikont, amely úgy néz ki, mint egy ceruza.
- Írja be a nevet, és koppintson rá.
- Írja be üzenetét, és nyomja meg a Küldés gombot.
Mi az a titkos csevegés az Instagramban?
A titkos csevegés olyan biztonságos csevegés, amely végpontok között titkosított, és nem férhet hozzá senki, beleértve a Metát is. Van egy másik módja a titkos csevegésnek az Instagramon a Vanish Mode használatával, amelyben az üzenetek elolvasása és a csevegőablak bezárása után az üzenetek eltűnnek. Hogyan engedélyezheti mindkét funkciót?
- Nyissa meg az Instagram-ot.
- Érintse meg a messenger-szerű ikont a kezdőképernyő jobb felső sarkában.
- Érintse meg az új üzenet létrehozása ikont, amely úgy néz ki, mint egy ceruza.
- Írja be a nevet, és koppintson rá.
- A csevegőablakban érintse meg a személy nevét, és lépjen a következőre: Adatvédelem és biztonság > Végpontok közötti titkosítás használata vagy Adatvédelem és biztonság > Eltűnési mód.
- Írja be üzenetét, és nyomja meg a Küldés gombot
Megjegyzés: A végpontok közötti titkosítási funkció még nem érhető el minden fióktípushoz. Két külön csevegésed lesz ugyanahhoz a személyhez.


