Kdo danes ne uporablja Instagrama? Od osebnih računov, ki delijo svoje vsakdanje življenje, do podjetij in vplivnih oseb, ki vodijo svoje blagovne znamke, je postalo najpomembnejša platforma za vse. Kaj pa takrat, ko želite, da vaša sporočila ostanejo zasebna? Razpravljajmo o tem v tem članku.

Čeprav obstaja možnost klepeta na Instagramu s šifriranjem od konca do konca, ne morete spremeniti dejstva, da boste prejemali obvestila o sporočilih na star tradicionalen način . Tega ne morete spremeniti. Vendar pa obstaja aplikacija, ki je videti kot aplikacija za novice, in vsa obvestila so v obliki opozoril o novicah ! Vas zanima? Več o tem izveste tukaj.

Razkritje: Obravnavane funkcije skrivnega klepeta na Instagramu so namenjene izključno zasebnosti in odgovorni uporabi ter ne podpirajo škodljivega ali neetičnega vedenja. Povezani smo z DailyNewsTalk.

Pasica aplikacije za sporočanje DailyNewsTalk

Kaj je običajen klepet ali DM na Instagramu?

Na večini računov ponudnikov storitev na Instagramu nenehno vidimo »Pošljite nam pišite, če želite izvedeti več«. Nanaša se na neposredno sporočilo. DM je zasebno sporočilo, ki se lahko neposredno pošlje kateremu koli uporabniku na Instagramu. Kako vam to uspe?

  • Odprite Instagram.
  • Dotaknite se ikone, podobne messengerju, v zgornjem desnem kotu začetnega zaslona.
  • Dotaknite se ikone za ustvarjanje novega sporočila, ki je videti kot svinčnik.
  • Vnesite ime in se ga dotaknite.
  • Vnesite svoje sporočilo in pritisnite Pošlji.

Kaj je tajni klepet v Instagramu?

Skrivni klepet je varen klepet, ki je šifriran od konca do konca in ni dostopen nikomur, vključno z Meto. Obstaja še en način za skrivni klepet na Instagramu z načinom Vanish, v katerem sporočila izginejo, ko preberete sporočila in zaprete okno za klepet. Kako omogočite obe funkciji?

  • Odprite Instagram.
  • Dotaknite se ikone, podobne messengerju, v zgornjem desnem kotu začetnega zaslona.
  • Dotaknite se ikone za ustvarjanje novega sporočila, ki je videti kot svinčnik.
  • Vnesite ime in se ga dotaknite.
  • V oknu za klepet tapnite ime osebe in pojdite na Zasebnost in varnost > Uporabi šifriranje od konca do konca ali Zasebnost in varnost > Način izginotja.
  • Vnesite svoje sporočilo in pritisnite Pošlji

Opomba: Funkcija šifriranja od začetka do konca še ni na voljo za vse vrste računov. Za isto osebo boste imeli dva ločena klepeta.

To se bo zaprlo čez 0 sekund