Ко ових дана не користи Инстаграм? Од личних налога који деле свој свакодневни живот до предузећа и утицајних људи који воде своје брендове, постала је најважнија платформа за све. Али шта је са оним тренуцима када желите да ваше поруке остану приватне? Хајде да разговарамо о томе у овом чланку.
Иако постоји опција за ћаскање на Инстаграму са енд-то-енд енкрипцијом, не можете променити чињеницу да ћете примати обавештења о порукама на стари традиционални начин . То не можете променити. Али постоји апликација која изгледа као апликација за вести, а сва обавештења су у облику упозорења о вестима ! Заинтересовани сте? Сазнајте више овде.
Обавештење: Функције тајног ћаскања на Инстаграму о којима се расправља намењене су искључиво за приватност и одговорну употребу, а не за подршку штетном или неетичком понашању. Повезани смо са DailyNewsTalk.

Шта је нормално ћаскање или ДМ на Инстаграму?
На већини налога добављача услуга на Инстаграму стално виђамо „Пошаљите нам поруку да сазнамо више“. Односи се на директну поруку. ДМ је приватна порука која се може директно послати било ком кориснику на Инстаграму. Како то радиш?
- Отворите Инстаграм.
- Додирните икону попут месинџера у горњем десном углу почетног екрана.
- Додирните икону за креирање нове поруке, која изгледа као оловка.
- Унесите име и додирните га.
- Унесите своју поруку и притисните Пошаљи.
Шта је тајни ћаскање на Инстаграму?
Тајно ћаскање је безбедно ћаскање које је шифровано од краја до краја и није доступно никоме, укључујући Мета. Постоји још један начин да водите тајно ћаскање на Инстаграму користећи Ванисх Моде, у којем, када прочитате поруке и затворите прозор за ћаскање, поруке ће нестати. Како да омогућите обе ове функције?
- Отворите Инстаграм.
- Додирните икону попут месинџера у горњем десном углу почетног екрана.
- Додирните икону за креирање нове поруке, која изгледа као оловка.
- Унесите име и додирните га.
- У прозору за ћаскање додирните име особе и идите на Приватност и безбедност > Користи шифровање од краја до краја или Приватност и безбедност > Режим нестајања.
- Унесите своју поруку и притисните Пошаљи
Напомена: Функција енкрипције од почетка до краја још увек није доступна за све врсте налога. Имаћете два одвојена ћаскања за исту особу.


